logo2 logo2

Over ons

Unieservice B.V./NiessingKKS, uw specialist voor Kassa’s en Afrekensystemen.

Bij Unieservice B.V./NiessingKKS is de klant nog steeds koning, we houden hier helemaal niet van het principe ‘kopen en wegwezen’. Als een klant bij ons koopt, krijgt hij ons erbij. We proberen voor de klant een kassa/ afrekensysteem te realiseren, waarmee de klant zo snel, productief, effectief en eenvoudig mogelijk kan werken. Wij lossen de problematiek op voor de klant.

Omdat we zelf programmeren en repareren heeft de klant altijd direct contact met de juiste persoon: geen doorschakelingen en lange wachttijden aan de telefoon.

Unieservice B.V./NiessingKKS werkt alleen regionaal zodat een goede service gewaarborgt is. Bij problemen en storingen staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar voor onze klanten. We verkopen verschillende merken, maar zijn gespecialiseerd in Casio, Sam4S en PortaPOS met POSnet-software.

U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige kleine kassa tot en met een draadloos systeem met touchscreen en handhelds.
Met het assortiment van PortaPos kunt u werken met klantenkaarten, spaarkaarten, kortingkaarten, betalen met pasjes, polsbandjes, buttons. Er kan een verzamelnota op A4 geprint worden evenals een gastennota op A5.
Met dit pakket kunnen we aan de eisen/wensen van onze klanten voldoen in uiteen lopende branches.

Uiteraard leveren wij ook alle randapparatuur en supplies zoals (thermische) bonprinters, (draadloze) barcode-scanners, kassa/geldlades en alle maten en soorten kassa-, printer-, thermo- en pinrollen.